Een weekend alleen op pad met de meiden bij Buitengoed de Bollen.  Samen genieten in tiny house de Stille Ackers.                                                  

 

Een meidenweekend bij Buitengoed de Bollen

Ons bezoekje aan Buitengoed de Bollen stond al maanden geleden in onze agenda, nu was het eindelijk zover. “Mango, mango, kokosnoot, papaya”, schalt er uit de radio als we op weg zijn naar Oirschot. Dit weekend ga ik samen met de meiden op pad. Papa blijft thuis, een echt meiden weekend dus! 

De Bollen
Verstopt tussen het groen van Eindhoven, Den Bosch en Tilburg vind je vijf Tiny houses. Mart en Linda hebben hier een kleine oase van rust voor hun gasten gecreëerd. De Bollen ligt aan het mooie Groene Woud en is daarmee het perfecte uitgangspunt om de natuur in te gaan. 

Onze roze droom

Wij slapen in De Stille Ackers, een huisje met roze accenten. Extra leuk zo tijdens ons meiden weekend.  Het huisje is geschikt voor vier personen. Op de begane grond vind je een groot tweepersoons bed en op de vide twee eenpersoons. De vide is goed af te sluiten met een traphekje, helemaal safe dus voor de kinderen. 

Naast de fijne slaapgelegenheid heb je een relaxte zithoek, een goed uitgeruste keuken, inclusief tafel voor vier en een grote badkamer. Vooral dat laatste was een verrassing. Vaak kan je je kont niet keren in de badkamer van een Tiny House maar dat is hier absoluut niet het geval. Een grote inloopdouche, wastafel en toilet, aan alles is gedacht! 

Net even wat extra

Bij het huisje kan je een zogeheten Dutchtub huren. Dat is een hottub voor twee die je eenvoudig warm kan stoken. Harper genoot, ondanks het koude herfstweer!. Voor haar een hele ervaring, maar natuurlijk ook samen met je lief en een glas wijn heerlijk genieten.

In de buurt
Vanuit het huisje ontdekten we de buurt. Eindhoven, natuurgebied het Groene Woud en de Sonse heide. Daar vonden we de leukste en fijnste horeca plekjes waar je na een wandeling neer  kunt ploffen.

De naam zegt het al, deze brasserie ligt midden in het bos aan de rand van de Sonse Heide met een giga speeltuin voor de deur (al is het bos zelf natuurlijk al de moeite waard).

Hier kan na een flinke wandeling je echt even uitrusten. De hei vindt je trouwens als je vanaf de parkeerplaats, even de weg oversteekt!

We reden door een woonwijk toen we op weg waren naar het Jungle Cafe. “Zitten we wel goed? “. vroeg ik me af. Jazeker! Bij aankomst konden we gewoon voor de deur parkeren Wat een luxe. Binnen stap je in een roze groene oase.

De kinderen was ik meteen kwijt.  Zij vlogen de geweldige boomhut in. Ik koos voor de roze bank en genoot van een bord goddelijke wentelteefjes. Een perfect adres voor een druilerige of koude dag!

Schatzoekers opgelet! Niks geen hysterische kleuren en zachte kussens bij deze binnenspeeltuin. Nee, hier vind je piratenschepen, een echte rivier en liters zand. In dat zand zitten heuse schatten verstopt. Je kan hier namelijk op zoek naar goud.  Zodra je genoeg gevonden hebt kan je hem inwisselen voor een gouden munt. Dat zoeken blijkt knap lastig te zijn.  

Harper en Jools zijn uren zoet (lees: ik drink zowaar niet een maar twee warme koppen koffie). Zwemkleding of een droog setje in je tas is trouwens wel aan te raden…

Ben je wat langer bij de Bollen en wil je nog meer ontdekken? Kijk dan eens bij onderstaande linkjes. Wie weet zit daar wat voor je bij.

Wij zijn echt even helemaal tot rust gekomen tijdens ons weekend bij de Bollen. Wil je dat zelf ook ervaren? Neem dan snel een kijkje op onze Instagram pagina. Je kan namelijk een midweek winnen in de Stille Ackers! 

Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een onbetaalde samenwerking. Onze mening blijft eerlijk en we delen alleen producten / locaties waar we écht blij van worden en zelf zijn geweest.

INSPIRATIE IN JE MAILBOX

Niet Thuis is continue in ontwikkeling. We blijven nieuwe plekken ontdekken!
Vind je het leuk om regelmatig onze favoriete locaties in je mailbox te krijgen?
Laat dan hieronder je e-mail adres achter.

Copyright Niet Thuis 2023

NU IN DE VERKOOP!

Ons tweede boek! 232 pagina’s vol met inspiratie voor de komende maanden.
40 slaapplekken en 185 leuke dingen in de buurt. Met en zonder kids!

Wil jij hem bestellen,  laten signeren en ons ontmoeten?

 Kom dan op 8 maart 19:00 naar: 
Samen uit, Samen Niet Thuis bij Schoffies & Coffees in Baarn! 

De eerste 40 bestellingen krijgen een gratis goodiebag. OP=OP