Logeren bij boerderij de Kalverliefde

Drie dagen lang de boer helpen, ontspannen en heerlijk slapen in de luxe tenten van FarmCamps. Alhoewel wij niet écht kampeerders zijn heeft dit concept ons hart gestolen! Kijk je mee?

De boerderij

Op de grens tussen Nederland en België ligt het akkerbouwbedrijf en veehouderij van boer Johan en boerin Anna. Boerderij de Kalverliefde is vorig jaar zomer geopend en heeft de absolute gunfactor. Johan en Anna zijn mega gastvrij en zorgen er gezamenlijk voor dat je niets ontbreekt. Zo brengen ze je ‘s ochtends een lekker ontbijtje en bakken ze een keer per week verse pizza’s. Qua dieren hier geen tekort; kalfjes, alpaca’s, konijnen, nandoes, poezen, ganzen en kippen. Om over de kittens en hond Max nog maar te zwijgen. Op het erf ook een klein winkeltje waar je wat basisdingetjes zoals knakworstjes, pannenkoekenmix en snoepjes. Ook is er een overdekte speelplek met o.a sjoelbak en tafelvoetbal. 

Werken & spelen

Drie dagen lang rondbanjeren in een boeren-overal, bloemetjes plukken, muggenlarven vangen, nandoe veren rapen, de kalfjes voorzien van koekjes, trekker rijden en samen met je nieuwe vriendjes, iedere ochtend stipt om 9:00 klaarstaan om boerin Anna te helpen met het voeren van alle beestjes. Ondertussen je boerenpaspoort compleet maken om aan het eind aan te tonen dat je die boeren diploma verdiend. Rosa leefde haar droomleven en wij? Wij deden stiekem gewoon mee. Hier bewust geen wifi en meer tijd met en voor elkaar. Zijn de boerenklusjes klaar dan is er op het terrein genoeg te spelen en worden er tegen kleine betaling leuke knutselactiviteiten georganiseerd. Zo kwam Rosa thuis met een aantal leuke buttons en een alpaca van echte wol.  

De luxe tent

Wij sliepen in de luxe tent, incl. ligbad, airco, vaatwasser, 6 slaaplekken en een kist vol binnen en buiten speelgoed. Het concept van FarmCamps is landelijk goed doorgevoerd. Dus of je nu in Brabant slaapt of hier in Limburg, je krijgt overal het zelfde interieur. Oh en die bedden liggen trouwens echt prima. Voor een paar euro extra huur je handdoeken en worden de bedden ook opgemaakt voor je komst. Iedere tent is voorzien van een vuurplaats waar je ‘s avonds lekker marshmallows kunt roosteren. 

Korting 
De code ‘INFC24VNT’ geeft jullie een korting van €30 euro en gratis huur van de boeren overalletjes. Geldig tot 31/12/24 op boekingen in 2024 en 2025.  Boeken doe je hier. 

Overigens zitten er dus boerderijen door het hele land. Dit was onze eerste FarmCamps ervaring. Een om nooit te vergeten en absoluut voor herhaling vatbaar. Dus wie weet!

*De overnachtingen waren voor ons gratis in ruil voor promotie via ons instagram kanaal. 

INSPIRATIE IN JE MAILBOX

Niet Thuis is continue in ontwikkeling. We blijven nieuwe plekken ontdekken!
Vind je het leuk om regelmatig onze favoriete locaties in je mailbox te krijgen?
Laat dan hieronder je e-mail adres achter.

Copyright Niet Thuis 2023