WIJ ZIJN NIET THUIS

Maaike en Romi, al jaren vriendinnen, beide moeder,  beroepsfotograaf en ondernemende types. Tijdens de lock-down in maart 2020 wilden we niets liever naar buiten om plekjes/hotspots te ontdekken, die ons afleiding boden en waar we met ons gezin konden genieten.

Zodra één van ons een nieuw pareltje had ontdekt, ging deze hup, de appgroep in. Ook in onze omgeving kregen we steeds vaker de vraag ‘Ken jij nog een leuke to go plek voor kids of een mooi stukje natuur?’ En tadaa, ons eerste kindje was geboren; Koffie en Go. Een snelgroeiend online platform waar wij dagelijks samen met heel veel liefde en plezier aan werkten.

Maar met de heropening van de horeca en overige activiteiten buitenshuis kwam de wens om de site en het platform uit te breiden. Daarom besloten we in september 2021 om onze naam te veranderen.  Natuur, vaak kidsproof, buiten zijn en ontdekken. Nog steeds allemaal zaken waar we helemaal voor staan. Maar die koffie is niet altijd meer to go. Soms blijven we liever lui (langer)op het terras hangen met onze kop in de zon. Of, als we het ergens écht leuk vinden blijven we een nachtje slapen. Met of zonder kids.

Kortom. Wij zijn: NIET THUIS! 

Al onze content is uniek en door ons zelf geschreven. Onze bezochte locaties zijn voorzien van hashtags, die iets meer vertellen over de voorzieningen: eten, natuur, speeltuin, dieren en/of wandelgebied. Zo kun je in een oogopslag zien of een locatie bij je wensen past! 

Mocht je nog een leuk buitenshuis plekje kennen? Stuur ons gerust suggesties via ons contactformulier of stuur ons een berichtje via Instagram (vinden we leuk!) en mocht je ons willen uitnodigen, voor een kop koffie of meer? Kijk dan even op op deze pagina!

INSPIRATIE IN JE MAILBOX

Niet Thuis is continue in ontwikkeling. We blijven nieuwe plekken ontdekken!
Vind je het leuk om regelmatig onze favoriete locaties in je mailbox te krijgen?
Laat dan hieronder je e-mail adres achter.

Copyright Niet Thuis 2023

Onze ultime tips voor een dag weg in nederland

208 pagina’s vol inspiratie voor de momenten waarop jij denkt:
vandaag ben ik niet thuis.