Vakantiepark Molenwaard

#wandelen

#speeltuin

#natuur

#dieren

#eten

Een tikkie kneuterig? Absoluut. Maar juist dat maakt vakantiepark Molenwaard echt de moeite waard.

Spikslinternieuw is het park en dat is te zien. Alles is tot in de puntjes verzorgd. Pastelkleurtjes vliegen je om de oren (HEERLIJK!) en het gras is groenen dan groen.
Er is een restaurant, kruideniers winkeltje en ze zijn druk bezig met de bouw van een speelhal! Bij je verblijf krijg je onbeperkt toegang tot de Avonturenboerderij. Wij gingen zo om de dag en bezochten tussendoor leuke plekken in de omgeving. Harper wilde gelijk het water op om zo het hele park goed te kunnen zien. 

Ook voor de allerkleinste is er genoeg te doen op zowel het park als de boerderij. Jools vond de shows al helemaal leuk (ze is 1,5). En vermaakte zich ook prima in de speeltuin. De grotere kids vermaken zich met het behalen van het boerderij diploma of in een van de attracties. Zo kunnen ze rondjes rijden op de tractors of op de rug van een pony.

Op het park staan overal bolderkarren tot je beschikking. Voor Jools was het liefde op het eerste gezicht. Ze wilde niks anders meer dan rond gereden worden. De liefde was zo sterkt dat we uiteindelijk een extra meubel in ons huisje hadden. Anders zat ze huilend voor de deur te wijzen naar haar grote liefde buiten. Zowel op de avonturenboerderij als op het vakantiepark zijn dagelijks verschillende shows. Op het park zijn de activiteiten vooral in de ochtend en einde van de dag. Maar op de avonturenboerderij gaat het de hele dag door! 

Ok, ok. Na een week waren wij behoorlijk Fien en Teun moe. Maar toch kan je ook als ouder prima je momentjes pakken. De veranda’s en terrassen bij de huisjes zijn heerlijk voor een wijntje en een boek. En achteraan op de Avonturenboerderij vind je verschillende weides waar je even rustig kan picknicken (te halen bij de ingang).

Wij willen terug!

Adres:

Bloklandsekade 5
2975 LA
Ottoland

Openingstijden:

Dagelijks

Check voor de meest actuele openingstijden de website van deze locatie

PARELTJES IN DE BUURT

Niet Thuis - de Klaproos

De Klaproos

Diepenveen

#wandelen

#speeltuin

#natuur

#dieren

#eten

Treelodge

Retie

#wandelen

#natuur

Niet Thuis - de Carolinahoeve

De Carolinahoeve

De Steeg

#wandelen

#speeltuin

#natuur

#dieren

#eten

Niet Thuis - Bloem op Taart

Bloem op de Taart

Zutphen

#wandelen

#eten

INSPIRATIE IN JE MAILBOX

Niet Thuis is continue in ontwikkeling. We blijven nieuwe plekken ontdekken!
Vind je het leuk om regelmatig onze favoriete locaties in je mailbox te krijgen?
Laat dan hieronder je e-mail adres achter.