Smûk

#wandelen

#speeltuin

#natuur

#dieren

#eten

Smûk is eigenlijk een soort Friese variant van het Deense Hygge en de Zweedse Fika. Het staat voor: gezellig, warm en knus. 

Smûk is ook een oude stolpboerderij middenin de Friese Weilanden. Op het erf vind je verschillende accommodaties, waaronder hun eigen Smûk Huske en 5 Smûk tenten. Wij zijn absoluut geen kampeerders, maar dit leek ons wel een keer leuk. Voor deze manier van kamperen hoef je niet met spullen te sjouwen. De tenten zijn mooi ingericht en hebben een echte boerensfeer. Een goed bed, gezellige vintage meubels, houten klompen voor de deur en een klein kookstelletje + kookgerei. Wij boekten er ook een hot-tub bij, zodat we ’s avonds heerlijk konden genieten van het uitzicht. Overal waar je keek bloeien veldbloemen en op de achtergrond hoor je de kikkers.  Smûk heeft ook een bescheiden winkeltje, 24 uur per dag open en waar je allerlei kakelverse producten kunt kopen. Eieren, kaasfondue, een stoofpotje en ook lekkere Friese biertjes en borrelnootjes.

Smûk is trouwens ook écht kidsproof. Een grote spelletjes kast, geweldige speelkeuken, loslopende konijntjes, zelf je verse eitjes rapen, slootje springen, bootje varen. Regelmatig steken ze de steenoven om met hun gasten pizza te bakken. Echt een prachtplek!

Adres:

Krompad 11
8539 RN
Echtenerbrug

Openingstijden:

n.v.t.

Check voor de meest actuele openingstijden de website van deze locatie

PARELTJES IN DE BUURT

Havezathe de Kamp

Neede

#wandelen

#natuur

Eetwinkel van Mien

Doetinchem

#eten

Niet Thuis - Koffieboerderij

Koffieboerderij

Sinderen

#wandelen

#speeltuin

#natuur

#eten

Keetje

Lutjebroek

#wandelen

#speeltuin

#natuur

#dieren

#eten

INSPIRATIE IN JE MAILBOX

Niet Thuis is continue in ontwikkeling. We blijven nieuwe plekken ontdekken!
Vind je het leuk om regelmatig onze favoriete locaties in je mailbox te krijgen?
Laat dan hieronder je e-mail adres achter.