Niet Thuis - Noma

Huisje Fred – Noma

Epe
Huisje Fred is een van de 12 tinyhouses van Noma Veluwe op recreatiepark de Veldkamp in Epe. Geschikt voor 5 personen en spiksplinternieuw!

Huisje Fred is een van de 12 tinyhouses van Noma Veluwe op recreatiepark de Veldkamp in Epe. De 12 huisjes zijn in de basis hetzelfde. Twee slaapkamers, geschikt voor 4 of 5 personen. Ongeveer 50m2, stijlvol ingericht en allemaal voorzien van een leuke Scandinavische naam.  Fred voelt voor ons echt als een jongetje. Stoer, maar wel zacht door de hoeveelheid kussentjes, het geweldig krakende beddengoed en de heerlijke badkamer. Spelletjes in overvloed, een goed gevulde speelgoedmand, een tipi tent en een fijne lounge bank. Fred is voor 5 personen. De huisjes van Noma lenen zich óók perfect voor een vriendenweekend. Ieder stel een eigen huisje met unieke sfeer. De een in Fred, de ander bij Hjort en Fika en toch samen op pad of borrelen in de tuin. Je krijgt hier wel een beetje een hebberig gevoel, soort van ‘spaar ze allemaal’. Eigenlijk wil je in elk huisje wel een nachtje doorbrengen. Wij wel in ieder geval.

Extra leuk: Wij werden ’s ochtends verrast met een lekker ontbijt van Jobse & Jobse. Een grote krat vol smakelijke streekproducten wordt bij het huisje bezorgd. Het ziet geweldig uit en het geheel is voorzien van eetbare viooltjes en leenservies. Rosa krijgt een croissantje met roze parasol. Echt een feestje.

Wil je meer lezen over Fred en de omgeving. Lees dan onze blog!

Adres:

Veldkampweg 2
8162 PV
Epe
PARELTJES IN DE BUURT
Kasteel Baexem
Baexem
Een van de meest fotogenieke twee persoons get-aways waar we ooit zijn geweest!
B&B Het Bonte Buitenleven
Wieringerwerf
Bij deze blauwe shepherds-hut klopt alles. Van het ontbijt, tot het uitzicht, tot de hotel-achtige badkamer en het heerlijke bed!
De Koeienstal
Zevenhuizen
Maak kennis met je nieuwe lievelingsplek, of nouja die van Romi & Rosa in ieder geval!
Nieuw Sion
Diepenveen
Binnen dit oude klooster krijg je rust, stilte en kun je terecht voor een heerlijke bak koffie!

INSPIRATIE IN JE MAILBOX

Niet Thuis is continue in ontwikkeling. We blijven nieuwe plekken ontdekken!
Vind je het leuk om regelmatig onze favoriete locaties in je mailbox te krijgen?
Laat dan hieronder je e-mail adres achter.

Copyright Niet Thuis 2023

Onze ultime tips voor een dag weg in nederland

208 pagina’s vol inspiratie voor de momenten waarop jij denkt:
vandaag ben ik niet thuis.