Niet Thuis - Familie Buitenhuys no 17

Familie Buitenhuys no 17

Schaijk
Een kindvriendelijk vakantiehuis vol met verrassingen en middenin het Brabantse natuurgebied de Maashorst.

Huisje 17 is dus het Brabantse familielid uit de Buitenhuys familie. Het is gelegen op een recreatiepark, aan de rand van de Maashorst.  Een prachtig natuurgebied, een paradijs voor kinderen en/of ouders. Het huisje is recent opgeknapt.

Uitrusten en spelen. Dat kan in huisje 17 écht als de beste. Terwijl de platenspeler draait, speelt de kleine met het overvloedige, aanwezige speelgoed. Dit knusse huis heeft plek voor twee volwassenen en twee kids. De kinderen slapen in het stapelbed, volwassenen in een soort grote, behaaglijke bedstee. In de tuin staat een houten huisje met infraroodsauna, trampoline en schommel. Je hoort de hele dag door vogels en het uitzicht is rustgevend en zo heerlijk Nederlands.

Het huis zit vol met kleine verassingen, droogbloemetjes op de deurpost, kleine poppetjes op de lambrisering en een lief briefje op je handdoek. Je voelt dat de eigenaren van dit huis houden. Dat is een prettig gevoel wat je in niet vaak in een vakantiehuisje ervaart. En het interieur! Het is gewoon geweldig. Zeg nou zelf… welke vrouw droomt er niet van een roze keuken en een bad op pootjes. Ik in ieder geval wel en ook Rosa (2,5) is fan. Niet alleen de speelgoedlades zijn goed gevuld, maar ook de keuken. Hagelslag, havermout, suiker, koffiebonen, bouillon blokjes, vaatwasblokjes, pasta, écht aan alles is gedacht. Dat is echt een verademing en voelt als thuiskomen. Je kunt direct in een relax-stand. 

Adres:

Noordhoekstraat 5
5374 SC
Schaijk
PARELTJES IN DE BUURT
Kasteel Baexem
Baexem
Een van de meest fotogenieke twee persoons get-aways waar we ooit zijn geweest!
B&B Het Bonte Buitenleven
Wieringerwerf
Bij deze blauwe shepherds-hut klopt alles. Van het ontbijt, tot het uitzicht, tot de hotel-achtige badkamer en het heerlijke bed!
De Koeienstal
Zevenhuizen
Maak kennis met je nieuwe lievelingsplek, of nouja die van Romi & Rosa in ieder geval!
Nieuw Sion
Diepenveen
Binnen dit oude klooster krijg je rust, stilte en kun je terecht voor een heerlijke bak koffie!

INSPIRATIE IN JE MAILBOX

Niet Thuis is continue in ontwikkeling. We blijven nieuwe plekken ontdekken!
Vind je het leuk om regelmatig onze favoriete locaties in je mailbox te krijgen?
Laat dan hieronder je e-mail adres achter.

Copyright Niet Thuis 2023

Onze ultime tips voor een dag weg in nederland

208 pagina’s vol inspiratie voor de momenten waarop jij denkt:
vandaag ben ik niet thuis.