Vorige slide
Volgende slide

JOUW CONTENT IN ONZE UNIEKE NIET THUIS STIJL?

Twee fotografen met samen een unieke beeldstijl.  Beeld maken, dat is waar wij blij van worden. Dat doen we voor ons eigen platform maar ook heel graag voor jou! We bieden verschillende mogelijkheden aan om jouw locatie zo mooi en goed mogelijk in beeld te brengen. Dat kan een horeca locatie zijn of een guesthouse, maar misschien heb je een geweldige kinderboerderij of een vergaderlocatie? Wij leggen het graag voor je vast. Hoe we onze stijl omschrijven? Kleurrijk, sfeervol en persoonlijk.

We geloven dat iedere klant anders is. Hieronder vind je een paar van onze standaard pakketen maar we staan altijd open om samen met jou te kijken naar wat het beste werkt. Voel je vrij om ons een berichtje te sturen dan bekijken we samen de mogelijkheden!

Niet Thuis - Slapen bij Hein Chaam

Jouw horecalocatie of guesthouse op onze unieke manier vastgelegd. Een afwisseling van overzichtsbeeld, details, eventueel gemixt met portretten van eigenaar en/of personeel.

Je ontvang van ons al het bruikbare beeld wat wij in 4,5 uur schieten. Zo heb jij de perfecte basis om je locatie te promoten op social media of op je website.

vanaf €699,- *

Jouw locatie veranderd continue net als de seizoenen. Samen bepalen we vier momenten in een tijdsbestek van een jaar waarop we langskomen voor een beeldbank shoot.

We leggen je locatie dan opnieuw vast. Misschien wel helemaal in kerstsferen, of wanneer de tuin het mooist in bloei staat? Zo overtuig je je klanten dat jou locatie op elk moment van het jaar het waard is om langs te komen. Ook bij deze vier shoots ontvang je van ons al het bruikbare beeld.

vanaf €1999,- *

Niet Thuis - Boshuis Vroeg

Loop je vast met het vooruit plannen van je Social media en/of heb je moeite met het kiezen en maken van de content? Wij nemen het graag van je over! (let wel op, dit is excl. fotografie)

 

vanaf €100,- per maand *

Algemene voorwaarden
Voor al onze fotografieopdrachten gelden de algemene voorwaarden van Dupho. Deze zijn hier te downloaden.

* Alle prijzen hier genoemd zijn excl. BTW, reiskosten en eventuele overnachtingen/horeca.

Een bezoekverslag toont zo veel meer…

Denk je nu, maar wacht eens even.  Ik vind juist de beelden van jullie als gezin uniek. Dat klopt! Wanneer wij bij je langs komen voor een verslag op Niet Thuis komen we in de samenstelling die past bij jouw locatie. Alleen, als vriendinnen, als gezin, of als groep. We leggen de ervaring vast en vertellen daar over op ons Instagram account.  

Je boekt al een bezoekverslag vanaf €250,-*. 
Bekijk voor de verdere mogelijkheden onze mediakit of neem contact met ons op mocht je ideeen hebben voor een samenwerking. Vinden we leuk! 

  * Let op; bij een standaard bezoekverslag ontvang je enkel de mogelijkheid tot een Collab op Instagram. Je ontvangt deze beelden niet voor eigen gebruik. In overleg kan er na bezoek een gallery worden samengesteld met beeld wat kan worden aangeschaft. Deze aangeboden selectie wordt bepaald door Niet Thuis.

INSPIRATIE IN JE MAILBOX

Niet Thuis is continue in ontwikkeling. We blijven nieuwe plekken ontdekken!
Vind je het leuk om regelmatig onze favoriete locaties in je mailbox te krijgen?
Laat dan hieronder je e-mail adres achter.

Copyright Niet Thuis 2023