WE SCHRIJVEN EEN BOEK (OF EIGENLIJK TWEE)

2 vriendinnen, 2 glazen bubbels, 2 handtekeningen, 2 boekcontracten! Waait, whuuuut? Ja je leest het goed! Wij schrijven niet één, maar twee boeken voor/met Uitgeverij Mo’media 💚 ⁠. We zijn Niet Thuis (destijds koffieengo) gestart tijdens een van de eerste Corona golven. Als een soort zingeving, naast ons normale werk en het moederschap. Nog geen twee jaar later zijn we twee boeken aan het maken. Kan een van jullie ons even knijpen? Het eerste boek zal mei/juni 2023 verschijnen dus lang hoeven jullie gelukkig niet te wachten.
 

De komende maanden zullen we steeds meer kunnen en mogen delen over het proces, de cover en natuurlijk de verschijningsdatum. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan onderaan deze pagina in op de speciale nieuwsbrief. Dan ben je straks ook als eerste op de hoogte van de voorverkoop!

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE SPECIALE BOEKENNIEUWSBRIEF

Vind je het leuk om als eerste op de hoogste te worden gebracht van onze presale, boekevents en overig boekennieuws? Laat dan je mailadres hieronder achter. We gaan je niet spammen, beloofd ;)

Copyright Niet Thuis 2023

Onze ultime tips voor een dag weg in nederland

208 pagina’s vol inspiratie voor de momenten waarop jij denkt:
vandaag ben ik niet thuis.