We schrijven een boek (of eigenlijk twee)

2 vriendinnen, 2 glazen bubbels, 2 handtekeningen, 2 boekcontacten! Waait, whuuuut? Ja je leest het goed! Wij gaan niet één, maar twee boeken maken voor/met Uitgeverij Mo’media 💚 ⁠. We zijn Niet Thuis (destijds koffieengo) gestart tijdens een van de eerste Corona golven. Als een soort zingeving, naast ons normale werk en het moederschap.
 
Nog geen twee jaar later zijn we twee boeken aan het maken. Kan een van jullie ons even knijpen? Het eerste boek zal al in 2023 verschijnen dus lang hoeven jullie gelukkig niet te wachten. De komende maanden zullen we steeds meer kunnen en mogen delen over het proces, de cover en natuurlijk de verschijningsdatum. 
We hebben in ieder geval onwijs veel zin in dit avontuur. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan onderaan deze pagina in op de speciale nieuwsbrief. 

 

Hoor jij in ons boek?

Denk je nu, maar wacht eens even. Mijn locatie hoort zeker in dat boek,
kom bij mij langs! Dan zijn we natuurlijk nieuwsgierig en mag je ons altijd een berichtje sturen of contact ons via Instagram. En wie weet…

Liefs,
Romi & Maaike

MEER WETEN OVER ONS BOEK?

De komende maanden zijn we hard aan het werk. Vind je het leuk om als eerste op de hoogste te worden gebracht van onze presale, boekevents en overig boeknieuws? Schrijf je dan in op onze speciale nieuwsbrief.
We gaan je niet spammen, beloofd ;)